HR Wizard Scan

HR scan | HR professionals

Stap 1 van 12 - Jouw HR scan


HR gaat verder dan het uitbetalen van salaris en het opmaken van een arbeidscontract. En het beantwoorden van vragen over loonstroken. Je hebt een reden om voor deze baan te kiezen. Je wilt HR versterken, mensen zien groeien en het beste uit zichzelf halen op de juiste plek. En dat is haalbaar. Je kunt je werk zo organiseren dat je er maximaal plezier en energie uit haalt.

Zit je nu vast in dagelijkse taken die zich ad-hoc voordoen of het oplossen van problemen? Dan is dit het moment om een andere aanpak te overwegen. Elke dag heb je de kans om deze keuze te maken. Als HR op de juiste koers zit, hebben managers de middelen en kennis om goede bedrijfsresultaten te behalen. Dit opent de deur voor het werken aan projecten, wat een extra dimensie geeft aan je werk. Je kunt je dag beginnen en eindigen met activiteiten die je energie geven in plaats van energie kosten.

Dit begint met een moment van reflectie, en dat is precies wat je nu gaat doen! Met deze HR-scan bied ik je een startpunt om te beginnen met verbeteren in je dagelijkse werkzaamheden.

De scan bestaat uit 9 verschillende HR onderdelen. Per HR onderdeel krijg je een aantal (3-5) vragen om te beantwoorden. Het invullen van de scan kost ongeveer 10-15 minuten.

Na het invullen van de vragenlijst kun je jouw e-mailadres achterlaten en ontvang je jouw persoonlijke rapport. Dit rapport biedt uitgebreid inzicht in je uitdagingen en geeft je een eerste indruk van mogelijke kansen.

Laten we meteen aan de slag gaan! Veel succes!
× Stel hier je vraag