Het gezicht achter
HR Wizard

Ik geloof dat het de mensen zijn die in een bedrijf het verschil maken. Met een goed concept is een ondernemer er nog niet. Het team maakt het verschil. De juiste mensen in je bedrijf is cruciaal. Als een team niet functioneert is dat direct merkbaar in een kleine organisatie. Dat wil je oplossen, zo snel mogelijk.
Anke Nieboer
Eigenaar en oprichter HR Wizard
ICF Certified Coach

VISIE

 

Ik werk met ondernemers en HR professionals van scale-ups en MKB die met hun bedrijf naar de volgende (groei) fase willen. Ik ondersteun in het krachtig neerzetten van HR. Zodat je je als ondernemer weer kan richten op strategie en groei. En je als HR professional weer blij wordt van jouw werk. 

Herken jij jezelf hierin;

• Nou heb ik mensen in dienst en doe ik nog al het werk!
• Ik werk teveel, maak veel uren, heb geen tijd voor vrienden, familie, sporten.
• Ik ben mijn werkplezier kwijt.
• Mijn hele team is aan het ad-hoc werken, waardoor we niet verder komen.
• Personeel ik moet er iets mee, maar wat?
• We halen onze doelstellingen niet, waarom lukt het niet?
• In mijn team zijn veel opzeggingen en vacatures. Hoe kom ik uit deze negatieve spiraal?
• Ik heb een zieke in mijn bedrijf, wat moet ik doen?
• Ik moet mensen aannemen, waar haal ik ze vandaan?

Het is mijn missie om je sterkste wapen, namelijk je personeel, goed neer te zetten samen met jou. Ik kijk mee hoe jouw team de operationele motor wordt van je bedrijf. Door met kritische blik te kijken naar het onderdeel HR, jouw bedrijfsstructuur en eigen leiderschap. Samen maken we een actieplan hoe je team zelfstandig, gezond en happy krijgt. Zo wordt ondernemen weer leuk en haal je het maximale uit je team. Dat zie je terug in je omzet, winstgevendheid én plezier.

We pakken groeiremmers aan zoals ad hoc werken, stress, ziekte en disfunctioneren. En het groei-proof maken door de juiste mensen aan te nemen, focus op de ontwikkeling van het team, en een productieve manier van werken in jouw bedrijf.

Hoe ik werk? In werk in-the-cloud én op locatie. En hou ervan om praktische HR Tools te combineren met mijn 20 jaar HR ervaring. HR-in-the-cloud with a human touch.

Op zoek naar concrete onderwerpen en voorbeelden?

Klik hier voor testimonials en kijk op mijn linked in