Het gezicht achter
HR Wizard

Ik geloof dat het de mensen zijn die in een start-up en scale-up het verschil maken. Met een goed concept is een ondernemer er nog niet. Het team maakt het verschil. De juiste mensen in je bedrijf is cruciaal. Als een team niet functioneert is dat direct merkbaar in een kleine organisatie. Dat wil je oplossen, zo snel mogelijk.
Anke Nieboer
Eigenaar en oprichter HR Wizard

VISIE

Ik werk met ondernemers en HR managers van scale-ups en MKB die met hun bedrijf naar de volgende (groei) fase willen. Ik leer ondernemers hoe ze hun team goed neer kunnen zetten. Zodat de ondernemer zich kan richten op strategie en groei.

Herken jij jezelf hierin;

• Nou heb ik mensen in dienst en doe ik nog al het werk!
• Ik werk teveel, maak veel uren, heb geen tijd voor vrienden, familie, sporten.
• Ik ben mijn ondernemers plezier kwijt.
• Mijn hele team is aan het ad-hoc werken, waardoor we niet verder komen.
• Personeel ik moet er iets mee, maar wat?
• We moeten veel meer omzet kunnen draaien, waarom lukt het niet?
• In mijn team zijn veel opzeggingen en vacatures. Hoe kom ik uit deze negatieve spiraal?
• Ik heb een zieke in mijn bedrijf, wat moet ik doen?
• Ik moet mensen aannemen, waar haal ik ze vandaan?

Het is mijn missie om je sterkste wapen, namelijk je personeel, goed neer te zetten samen met jou. Ik leer je hoe jouw team de operationele motor wordt van je bedrijf. Door met je mee te kijken naar het team, je bedrijfsstructuur en eigen leiderschap. Samen maken we een actieplan hoe je team zelfstandig, gezond en happy krijgt. Zo wordt ondernemen weer leuk en haal je het maximale uit je team. Dat zie je terug in je omzet, winstgevendheid én ondernemers plezier.

We pakken groeiremmers aan zoals ad hoc werken, stress, ziekte en disfunctioneren. En het groei-proof maken door de juiste mensen aan te nemen, focus op de ontwikkeling van het team, en een productieve manier van werken in jouw bedrijf.

Op zoek naar concrete onderwerpen en voorbeelden?

Klik hier voor testimonials en kijk op mijn linked in