Wat klanten zeggen over
HR Wizard

Mariëlle Keldermans-Tonnon

Eigenaresse, Café SOOF

Ik ben met Anke gaan werken om advies op HR vlak te krijgen. We hadden niet de goede mensen op key posities zitten in ons bedrijf, en dat ging ten koste van de bedrijfsresultaten. In mijn eigen manier van werken moest ik ook stappen zetten. Ik had de bedrijfs- en management KPI’s niet inzichtelijk.

Voor mij persoonlijk is het resultaat van werken met Anke dat de indeling van mijn eigen agenda nu productiever is en het aansturen van mijn team een stuk efficiënter gaat. Dit biedt mij rust en overzicht. Ik ben consequenter in de begeleiding van mijn team en de interne meetings zijn inhoudelijk verbeterd.

In mijn bedrijf heb ik nu betere mensen op key posities. Er is een duidelijkere verdeling van verantwoordelijkheden en taken in mijn bedrijf. Mijn bedrijfs KPI’s zijn inzichtelijk en ik stuur hier mijn mensen op aan.

Ik ben beter geworden in het recruitment proces, vacatures teksten zijn beter, we bereiken betere kandidaten en aan de hand van de STARE methode kan ik de kandidaten beter selecteren. Kortom, dankzij Anke is mijn bedrijf nu een fase verder.

Anke heeft mij begeleid en ik heb stappen gemaakt waardoor ik nu klaar ben voor die volgende fase in mijn bedrijf. Het was daarnaast een hele fijne samenwerking, ik ben echt een level hoger/verder gekomen.

Mariëlle heeft gebruikt gemaakt van mijn intensieve HR Begeleiding.

Rutger Witte

Eigenaar, Restaurant Clos, Amsterdam

Met de input van het HR Kick-start programma sta ik een stuk sterker in de krappe horeca personeels markt. Het helpt mij om het team voor Clos Amsterdam samen te stellen en om de beste mensen eruit te pikken!

Rutger maakt gebruik van het HR Kickstart Programma.

Sophie van Geneugten

Eigenaresse, Restaurant Quatre Bras

Wanneer je ondersteuning wil of naar een volgend niveau op HR gebied, dan moet je bij Anke zijn. Anke luistert en geeft direct feedback, tips en voorbeelden. Ze is een HR Guru, ze weet alles.. Niks is teveel gevraagd en Anke is integer en bereikbaar. Voor mij ontzettend belangrijk. Wij hebben echt stappen gemaakt in onze onderneming.

Sophie heeft mij ingezet voor de intensieve HR begeleiding.

Jimme Slippens en Gijs van Maasakkers

Oprichters, Abbot Kinney’s

“We groeien sterk als bedrijf; de grote uitdaging is voor ons; Hoe kunnen we onze groei met het huidige team bijbenen? We vinden het belangrijk dat iedereen gezond en happy blijft. Daarnaast vroegen we ons af; Hebben we voldoende team en individuele kennis en kunde om bestaande klanten aan ons te blijven binnen en nieuwe klanten te blijven werven?”

Door de juiste vragen te stellen krijgt Anke naar boven wat de uitdagingen zijn in onze organisatie, ook onderwerpen waar we zelf niet over nagedacht hadden. Door praktische oplossingen te vinden en middels makkelijk toepasbare acties, functioneren we nu beter als team. We hebben met Anke onze organisatiestructuur uitgewerkt, duidelijk gemaakt wie doet wat en ook kritisch gekeken naar onze eigen rol. Daarnaast hebben we nu een duidelijk uitgewerkt meeting ritme. We geven ons team een actievere rol in de meetings zodat de verantwoordelijkheid niet meer alleen bij ons ligt. Om als team beter samen te werken hebben we een teamdag gehad met een trainer. We werken nu doorlopend aan de ontwikkeling van ons team. Anke is hierbij een klankbord met HR brede kennis”

Jimme en Gijs waren klant van mijn dienst intensieve HR begeleiding.