HR Wizard Scan

HR scan | Ondernemers

Stap 1 van 12 - Jouw HR scanHR in jouw bedrijf is niet alleen het zorgen voor een arbeidscontract en het overmaken van loon. Mensen zijn de versneller in jouw bedrijf. Helaas komt het vaak voor dat ze jouw ambities juist vertragen. Dat hoeft niet. Het is haalbaar een goed team, waarin de HR basis op orde is en ook jij plezier en energie uit jouw dagen haalt. Een team wat snapt wat er moet gebeuren en bijdraagt aan het behalen van mooie resultaten.

Zit je nu vast in dagelijkse taken die zich ad-hoc voordoen of het oplossen van problemen? Dan is dit het moment om een andere aanpak te overwegen. Elke dag heb je de kans om deze keuze te maken. Als HR op de juiste koers zit, heb jij en jouw managers de middelen en kennis om goede bedrijfsresultaten te behalen. Voldoening te halen uit het neerzetten van een topteam het begeleiden van teamleden. Dit opent de deur voor het werken aan projecten en strategie in plaats van 'ad-hoc' en brandjes blussen. Je kunt je dag beginnen en eindigen met activiteiten die je energie geven in plaats van energie kosten.

Dit begint met een moment van reflectie, en dat is precies wat je nu gaat doen! Met deze HR-scan bied ik je een startpunt.

De scan bestaat uit 9 verschillende HR onderdelen. Per HR onderdeel krijg je een aantal (3-5) vragen om te beantwoorden. Het invullen van de scan kost ongeveer 10-15 minuten.

Na het invullen van de vragenlijst kun je jouw e-mailadres achterlaten en ontvang je jouw persoonlijke rapport. Dit rapport biedt uitgebreid inzicht in je uitdagingen en geeft je een eerste indruk van mogelijke kansen. Daarna ontvang je nog 3 emails om een vliegende start te maken met het fundament van HR in jouw bedrijf.

Veel succes!