Testimonials

“We groeien sterk als bedrijf; de grote uitdaging is voor ons; Hoe kunnen we onze groei met het huidige team bijbenen? We vinden het belangrijk dat iedereen gezond en happy blijft. Daarnaast vroegen we ons af; Hebben we voldoende team en individuele kennis en kunde om bestaande klanten aan ons te blijven binnen en nieuwe klanten te blijven werven?”

Door de juiste vragen te stellen krijgt Anke naar boven wat de uitdagingen zijn in onze organisatie, ook onderwerpen waar we zelf niet over nagedacht hadden. Door praktische oplossingen te vinden en middels makkelijk toepasbare acties, functioneren we nu beter als team. We hebben met Anke onze organisatiestructuur uitgewerkt, duidelijk gemaakt wie doet wat en ook kritisch gekeken naar onze eigen rol.

Daarnaast hebben we nu een duidelijk uitgewerkt meeting ritme. We geven ons team een actievere rol in de meetings zodat de verantwoordelijkheid niet meer alleen bij ons ligt. Om als team beter samen te werken hebben we een teamdag gehad met een trainer. We werken nu doorlopend aan de ontwikkeling van ons team. Anke is hierbij een klankbord met HR brede kennis”

Jimme Slippens en Gijs van Maasakkers van Abbot Kinney’s

 

 

Wanneer je ondersteuning wil of naar een volgend niveau op HR gebied, dan moet je bij Anke zijn. Anke luistert en geeft direct feedback, tips en voorbeelden. Ze is een HR Guru, ze weet alles.. Niks is teveel gevraagd en Anke is integer en bereikbaar. Voor mij ontzettend belangrijk. Wij hebben echt stappen gemaakt in onze onderneming.

Sophie van Geneugten, eigenaresse restaurant Quatre Bras